Identitate Verbala

PUBLICISTIKA este locul în care brandurile se nasc, cresc, traiesc si se dezvolta alaturi de oameni care cred cu desavarsire ca Identitatea Verbala este de fapt Glasul unui Brand!
Mai mult

Cum creezi prin cuvinte branduri

Un om obisnuit vede in fiecare zi in medie 15.000 de logo-uri si toate aceste logo-uri inseamna marci care incearca sa isi spuna propria lor poveste. Intr-o epoca de mare presiune a comunicarii si intr-o piata tot mai concurenta si in plina evolutie a luat nastere disciplina numita Identitate Verbala.

identitate verbala 2   Vorbim despre identitate verbala atunci cand facem un spot radio TV, dar si atunci cand editam un newsletter pentru angajati sau trimitem o felicitare catre clientii corporate, atunci cand formulam o oferta catre un potential client sau redactam un comunicat de presa. Si aceasta, pentru ca identitatea verbala inseamna strategie, pozitionare, management al identitatii de brand!

   PUBLICISTIKA va pune la dispozitie servicii de copywriting si content writing, precum si consultanta strategica, toate acestea adaptate la mediile de comunicare targetate. Creeam concepte creative si le implementam cu success la nivel verbal pe numeroase paliere, in conformitate cu valorile si misiunea companiei dumneavoastra.

   PUBLICISTIKA este locul în care brandurile se nasc, cresc, traiesc si se dezvolta alaturi de oameni care cred cu desavarsire ca Identitatea Verbala este de fapt Glasul unui Brand!