Identitate Vizuala

PUBLICISTIKA are un department de design si creatie care va poate ajuta in crearea unei identitati care sa va reprezinte cu succes compania si sa va pozitioneze in top pe segmentul de piata din care faceti parte.
Mai mult

Cum construim un brand?

identitate vizuala 2Proprietarii de afaceri incearca continuu sa isi deosebeasca companiile, produsele si serviciile de cele ale concurentilor, iar acest demers da nastere unui proces de comunicare. Prin acest proces se transmit catre client atribute, atitudini si emotii referitoare la insasi compania sau produsele acesteia. Intregit de perceptia celor cu care intra in contact, acest proces da nastere unui brand.

Brandul va ajuta la diferentierea companiei dumneavoastra fata de concurenta si la o identificare mai rapida a produsului sau serviciului pe care il oferiti si reprezinta o garantie a calitatii. Consumatorul are mai multa incredere intr-un brand cunoscut si se simte confortabil sa repete interactiunea, formandu-se astfel o legatura.

Din ce este alcatuita identitatea vizuala?

Identitatea vizuala este alcatuita dintr-un set de instrumente care urmaresc aceleasi orientari, directii, stabilite pentru a crea o imagine unitara pentru toate materiale care intra in contact cu mediul intern si extern al unei companii.

Rolul  este de a oferi indirect indicii in privinta credibilitatii companiei si de a stabili un raport pozitiv cu consumatorul. Acest proces este similar relatiilor dintre persoane, unde prima impresie poate influenta negativ sau pozitiv toate contactele ulterioare.

LOGO-ul

Logo-ul este cel mai important instrument al identitatii vizuale a unei companii.

Intreaga identitate a brandului este concentrata in aceasta creatie grafica care are rolul de a transmite informatii cu profunzime intr-o maniera eficient concentrata.

Consistenta acestuia este foarte importanta, deoarece un logo bine realizat poate sa atraga clienti, pe cand unul lipsit de originalitate, superficial sau chiar de prost gust, poate plasa subiectul reprezentat intr-o zona gri sau chiar dezagreabila.

PUBLICISTIKA are un department de design si creatie care va poate ajuta in crearea unei identitati care sa va reprezinte cu succes compania si sa va pozitioneze in top pe segmental de piata din care faceti parte. Compania noastra va ofera urmatoarele servicii de identitate vizuala:

  • creatie logo (sigla);
  • creatie carte vizita (business card);
  • creatie foaie cu antet personalizata;
  • creatie plic de corespondenta personalizat;
  • creatie articole/formulare interne;
  • creatie mapa de prezentare;
  • creatie semnatura e-mail;
  • creatie amprenta stampila;
  • creatie si aplicare grafica auto;
  • creatie materiale promotionale personalizate.